Specialisaties

Bedrijfssoftware

UNIT4 lost automatiseringsvraagstukken op met effectieve bedrijfssoftware voor uiteenlopende branches. Door specialisatie per verticale markt zijn onze standaardoplossingen relatief snel te implementeren en eenvoudig te onderhouden.†We bieden ERP-oplossingen, financieel-managementsystemen en gespecialiseerde bedrijfssoftware voor specifieke sectoren.

ERP-software

UNIT4 biedt ERP-software voor publieke en zakelijke dienstverleners en de handelssector. Wat onze ERP-oplossingen onderscheidt van die van concurrenten? Onze software biedt blijvende flexibiliteit na implementatie.

FinanciŽle software

UNIT4 biedt een waaier aan best-of-class oplossingen voor financieel management binnen profit- en non-profitorganisaties. Met ons pakket flexibele en praktische integratietools integreert u deze applicaties eenvoudig in uw bestaande it-infrastructuur.

Consolidatie software

De financiŽle administratie van meerdere bedrijven binnen een groep samenbrengen en de kasstroom beheren kan een zeer uitdagende taak zijn. De bedrijfssoftware van UNIT4 helpt u hierbij.

Cloud computing

Bedrijfssoftware van UNIT4 is vanuit de cloud beschikbaar. U kunt kiezen uit drie leveringsvormen. Zo is er altijd een vorm van cloud computing die precies bij uw bedrijf past. En welke vorm u ook kiest, u profiteert altijd van de flexibiliteit van werken in de cloud.

Interesse in onze bedrijfssoftware?

Wilt u meer weten over de bedrijfssoftware van UNIT4? Onze specialisten vertellen u graag meer over de softwareoplossingen die we hebben voor uw bedrijf. U kunt geheel vrijblijvend meer informatie aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Weten wat UNIT4 voor uw organisatie kan betekenen?