UNIT4 breidt partnernetwerk in Latijns-Amerika uit

 
Door indirecte verkopen groeien in regio

UNIT4 gaat zijn partnernetwerk in Latijns-Amerika uitbreiden, met als doel de indirecte verkopen in deze regio te stimuleren. Gezocht wordt naar partners die de ERP-oplossing Agresso Business World en de Spaanse mid-market ERP-software UNIT4 ekon kunnen verkopen en implementeren.

"Beide producten worden al gebruikt door een aantal klanten in deze regio en we zien een groot groeipotentieel in Columbia, Peru, Ecuador, Mexico, Chili en ArgentiniŽ", aldus Juan Carlos Cuevas, director of business development Latin America bij UNIT4. "Gecertificeerde partners van UNIT4 krijgen onder meer ondersteuning op het gebied van sales, marketing, pre-sales, technische support en training."

UNIT4 is op zoek naar sterke resellers met veel relevante ervaring in het ERP-domein. De software van UNIT4 is gericht op organisaties in de dienstverlenende sector die veel te maken hebben met veranderingen: door de flexibele architectuur is het eenvoudig om na de implementatie aanpassingen in de software door te voeren. De oplossingen zijn zowel beschikbaar in de cloud, on premises, als in een combinatie hiervan.


ę Back