Missie & visie

Missie & visie

UNIT4 is een internationaal opererende software-onderneming die het bedrijfsleven en de (semi)-overheid een unieke totaaloplossing biedt: geavanceerde, branchegerichte standaard bedrijfssoftware en bijbehorende ict-diensten en internetoplossingen.

Dankzij de gezamenlijke inspanning van onze hele groep bieden we onze klanten een optimale combinatie van bedrijfssoftware, kennis en ervaring voor de ondersteuning en optimalisatie van bedrijfsprocessen en voor het optimaliseren van hun bedrijfsvoering.

Doelstellingen klanten voorop

We doen er alles aan om met onze producten en diensten onze klanten te helpen hun doelstellingen te realiseren:

  • Door informatiestromen en kasstromen volledig transparant, eenduidig en beheersbaar te maken.
  • Door bedrijfssoftware te bieden die daadwerkelijk waarde creŽert, die bruikbaar is voor iedere medewerker en die eenvoudig, snel en kostenefficiŽnt is aan te passen bij bedrijfsveranderingen.
  • Door klanten tijdig en correct te helpen als ze onze ondersteuning nodig hebben.

In al onze nieuwe en verbeterde producten en diensten komen geavanceerde technologie, diepgaande sectorspecifieke kennis, vele klantenervaringen en een visie op toekomstige marktontwikkelingen samen.

Specialisten

Bij UNIT4 werken we in kleine specialistische teams aan ťťn gemeenschappelijk doel: het ontwikkelen van standaard bedrijfssoftware en het leveren van services die de verwachtingen van de klant overtreffen. We streven naar een top drie positie als wereldwijde leverancier van bedrijfssoftware en een omzet van Ä 500 miljoen in 2010.

Streven

UNIT4 wil een goede en betrouwbare leverancier voor haar klanten zijn, een aantrekkelijke werkgever voor haar medewerkers en een goede investering voor haar aandeelhouders. We streven ernaar om in de lokale gemeenschappen waar we vestigingen hebben en investeringen doen bij te dragen aan een betere omgeving om te leven en te werken.