Groothandel

ERP voor de dynamische groothandel

U hebt een handelsbedrijf. Daarom wilt u snel inspelen op de wensen van uw klant. En zo een voorsprong behalen ťn behouden op uw concurrenten. Met de ERP-software van UNIT4 hebt u toegang tot alle informatie die nodig is om snel de juiste beslissingen te nemen. De software is volledig afgestemd op de dynamiek van de keten en de continue veranderingen in uw bedrijf. Ook na lancering is het ERP-pakket snel aanpasbaar tegen relatief lage kosten.

E-commerce: volop kansen

Internet is de nieuwe uitdaging in de groothandel. Een 24-uurseconomie die uw organisatie volop kansen biedt. Is uw groothandel voorbereid op online verkoop? En beschikt u over de juiste gegevens om snel en soepel samen te werken met uw klanten en leveranciers? Alle eisen en wensen van de groothandel hebben wij vertaald naar een ideale oplossing die compleet†geÔntegreerd is met Agresso Wholesale: UNIT4 E-commerce.

Agresso Wholesale

Het ERP-pakket Agresso Wholesale van UNIT4 speelt volledig in op de nieuwe wensen van uw omgeving. Het resultaat is een heldere en actuele informatievoorziening in uw bedrijf. U hebt altijd inzicht in up-to-date gegevens over voorraad, prijzen en leverdata. De software is buitengewoon flexibel: gebruikers maken zelf eenvoudig aanpassingen, ook na de implementatie. Uw bedrijfsvoering wordt efficiŽnter en u bespaart tijd en geld. Lees meer over de ERP software voor de groothandel Agresso Wholesale >>

Wij bieden oplossingen voor:

Meer weten over ERP voor de groothandel? Vraag dan informatie aan door het formulier hiernaast in te vullen.

Meer informatie

  • Ik wil meer informatie over de oplossingen van UNIT4 voor de groothandel.