UNIT4 Agresso Wholesale

Services Agresso Wholesale

UNIT4 levert support op de door haar geleverde soft- en hardware. Om u zo effectief en efficiŽnt mogelijk van dienst te kunnen zijn, dient u vragen en problemen centraal, op onze supportdesk, aan te melden.

Telefonische ondersteuning

Onze helpdesk vormt voor u als klant het centrale aanspreekpunt. Bij melding van uw vraag en/of probleem wordt het juiste kanaal ingeschakeld, waarna direct of zo spoedig mogelijk de vraag wordt beantwoord. Voor al uw vragen over het gebruik van Agresso Wholesale kunt u terecht bij onze supportafdeling. Onze medewerkers staan op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur tot uw beschikking.

U kunt onze helpdesk bereiken op het nummer +31 184 444 555 of via support.wholesale@unit4.com.

Selfservicesite

Op de Selfservicesite kunt u terecht voor verschillende vormen van ondersteuning. U kunt zelf vragen en/of problemen invoeren die vervolgens rechtstreeks in ons callsysteem terechtkomen, u hebt inzicht in de statussen van onderhanden zijnde calls en u kunt uw callhistorie inzien. Verder kunt u de kennisdatabase raadplegen, applicatie-updates (fixen) downloaden, aanvragen van maatwerkfixen en wensen indienen. Het adres van de Selfservicesite is: http://selfservice.unit4.nl.

Implementatie

Uw automatiseringsuitdaging pakken wij aan met onze Tunit implementatiemethode. Deze hebben we ontwikkeld op basis van ervaringen met het automatiseren van handelsondernemingen. Een goede voorbereiding is daarbij cruciaal.

Trainingen

UNIT4 verzorgt praktijkgerichte trainingen voor zowel beginnende als ervaren gebruikers van Agresso Wholesale. De opleidingen van†UNIT4 maken onderdeel uit van de totaaloplossing Agresso Wholesale en zijn zeer zorgvuldig samengesteld. U kunt een training volgen in†Sliedrecht (NL). Bekijk het trainingsoverzicht.

Stel zelf uw training samen

Bepaal zelf in welke onderdelen u getraind wilt worden en volg†een heel gerichte Agresso Wholesale training op maat.